Odigo Omnichannel en hoe wij happy customers en medewerkers creëren!
Bart Cruyt 
Dag: maandag 17 juni
Locatie: Jutekelder
Tijd: 11:25 - 12:05
Door: Bart Cruyt

Als host vanuit Odigo voor dit evenement en met 10 jaar ervaring in de Benelux, heet ik jullie van harte welkom in het Odigo Theater. Tijdens deze sessie zullen wij jullie een blik verschaffen in wie of wat Odigo is;  of zoals sommige van onze klanten zeggen: "the best kept secret!".

Loyale klanten laten uw bedrijf groeien; net als trouwe en gelukkige medewerkers. Binnen klant en service is het niet langer voldoende om via verschillende kanalen toegankelijk te zijn. Met de stijgende verwachtingen van klanten, moeten bedrijven niet alleen Omnichannel worden maar moeten ze tevens voorzien in de juiste tooling met het oog op het ondersteunen en ontzorgen van hun medewerkers.

Als door Gartner bekroont  CCaaS Contact Center platform, nemen wij jullie mee in het verhaal rondom Odigo en lichten wij toe hoe wij happy customers en medewerkers creëren.

 

Over de spreker:

Bart Cruyt (41) is reeds 10 jaar actief als International Business Development Manager bij Capgemini en dit rondom het Odigo portfolio.  Odigo is Capgemini's eigen ontwikkelde CCaaS oplossing.  Voor Bart Cruyt is customer service meer dan werk, het is een passie!

Klik hier voor zijn LinkedIn profiel