KEYNOTE: CX+: hoe kunt u de kloof tussen merkbelofte en klantbeleving dichten?
Liza Ter Meer en Niels Berndsen 
Dag: maandag 17 juni
Locatie: Perserij
Tijd: 12:30 - 13:15
Door: Liza Ter Meer en Niels Berndsen

Kantar heeft als eerste een grootscheeps onderzoek in Nederland uitgevoerd naar wat wij CX+ noemen: we vroegen Nederlanders niet alleen naar hun verwachtingen van bancaire dienstverleners maar ook naar hun daadwerkelijke klantervaringen. Want iedereen weet inmiddels hoe belangrijk een uitstekende customer experience is, maar onze CX+ Index laat duidelijk zien dat een organisatie pas echt klantgericht is, als de customer experience in lijn is met de merkbelofte. Kantar doet dit onderzoek wereldwijd en verzamelt steeds meer best practices uit binnen- en buitenland. In deze presentatie gebruiken we aansprekende voorbeelden en onderzoek uit allerlei sectoren om te laten zien hoe u de silo's tussen merk en CX kunt slechten en geven we u praktische tips hoe uw organisatie de kloof kan dichten. Ook laten we zien wat dat op kan leveren.

Over de spreker:

Liza ter Meer levert als Senior Research Executive CX bij Kantar advies over het optimaliseren van de klantbeleving en aansluiten bij de merkbeloften. Liza is medeverantwoordelijk voor diverse innovatieve CX programma's voor multinationals - een goed voorbeeld is een recent programma voor IKEA dat ook langs zal komen in de presentatie.

Functie: Senior Research Excutive, Customer Experience

Klik hier voor haar LinkedIn profiel

Niels Berndsen is Regional Director CX. Niels heeft meer dan 20 jaar ervaring in CX in zeer uiteenlopende sectoren en gelooft dat CX veel beter kan - zeker als het in lijn is met de merkbeloften. Hij is een frequent spreker, blogger en columnist over alles wat met CX te maken heeft.

Functie: Regional Director Customer Experience

Klik hier voor zijn LinkedIn profiel