Een roze sprookje?! Hoe realiseert InShared double digit groei, tevreden klanten ťn 95% online selfservice
Bernadette Wiersema en Marco Ganzevles 
Dag: dinsdag 18 juni
Locatie: Douchelokaal
Tijd: 11:25 - 12:05
Door: Bernadette Wiersema en Marco Ganzevles

InShared groot geworden door klein te blijven

We zijn de online verzekeraar die alles anders doet door slimme technologie, een eerlijk verdienmodel en een bijzondere visuele stijl & toon. We doen dit met een kleine en wendbare organisatie.

Iedere dag kijken wij samen met onze collega's wat wij kunnen automatiseren en verbeteren. Zodat wij de service voor onze klanten nog sneller en eenvoudiger kunnen maken. Want hoe efficiŽnter wij zijn, hoe goedkoper, hoe lager ook de premie. Alle medewerkers van InShared passen bij ons merk, niet alleen de mensen die de mail of telefoon beantwoorden, maar ook onze IT collega's die onze website nog slimmer, persoonlijker en klantvriendelijker maken. We willen de beste online service leveren. Niet alleen als je klant bij ons wordt, maar ook als je wilt opzeggen. En alles daartussen ook.

InShared neemt je in deze sessie mee in hun processen en verbeteringen die stuk voor stuk bijdragen aan extra groei, tevreden klanten en selfservice.

Over de spreker:

Bernadette Wiersema heeft meer dan 10 jaar ervaring in de verzekeringsbranche. Als Manager Customer Experience Schade verdiept zij zich dagelijks in het op een slimme en intuÔtieve manier doorvertalen van de klantwensen.  Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste technologische ontwikkelingen. 

Functie: Manager Customer Experience Schade

Klik hier voor haar LinkedIn profiel

Marco Ganzevles is specialist op het gebied van marketing, sales en communicatie. Zijn werkzaamheden staan in het teken van verhogen selfservice en klantloyaliteit. 

Functie: Marketing & Sales InShared

Klik hier voor zijn LinkedIn profiel