Een briljant idee verdient een perfecte uitvoering
Jos Strijbosch 
Dag: dinsdag 18 juni
Locatie: Postkamer
Tijd: 11:25 - 12:05
Door: Jos Strijbosch

Sidekix verzorgt al vele jaren de uitvoering van de winnaarscampagnes van de Goede Doelen Loterijen. De hele customer journey, van online naar offline, staat daarbij volledig in het teken van een perfecte klantbeleving. Zowel in de communicatieflow naar de winnaars als de fysieke beleving rond het ontvangen van prijzen.  Deze unieke ervaring zet Sidekix nu ook in bij de e-fulfilment van webwinkels en de uitvoering van marketingcampagnes.  

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en cases laat Sidekix zien hoe de customer experience op online- en offline kanalen altijd beter en sterker kan. Met aantoonbaar hogere retentie bij e-fulfilment en hogere conversie bij marketingcampagnes.

Over de spreker:

Jos Strijbosch, heeft met een vooropleiding Interior Design, in 1992 de overstap gemaakt naar de ICT wereld en sindsdien meegegroeid met de nieuwste technologische ontwikkelingen in de wereld van e-fulfilment, software development en fulfiment van marketingcampagnes. Altijd vanuit een creatieve invalshoek en focus op maximale klantbeleving. Op zijn trackrecord staat o.a. de automatisering van POS systemen voor o.a. Blokker, Kruidvat en Brocacef. Vanuit Uniq heeft Jos als business developer de e-Commerce platformen voor klanten als de Bijenkorf, Praxis, Jongeneel, Beter Bed, Deli XL en Leen Bakker gerealiseerd. Na diverse interim opdrachten voor internationale bedrijven in de telecom sector en internationale logistics bij het Amerikaanse ModusLink werkt Jos nu bij Sidekix als Manager Business Development. In zijn vrije tijd is Jos gepassioneerd muzikant en speelt regelmatig saxofoon met bekende artiesten.

Functie: Manager Business Development

Klik hier voor zijn LinkedIn profiel