Hoe BMW van klanten fans maakt?!
Willem Willemse en Kees Kerkvliet 
Dag: maandag 17 juni
Locatie: Meelzolder
Tijd: 10:30 - 11:10
Door: Willem Willemse & Kees Kerkvliet

Als premium merk investeert BMW al vele jaren in het optimaliseren van de klantbeleving. Ondanks de hoge scores in klanttevredenheid en NPS werkt BMW Group Nederland samen met haar dealers er elke dag hard aan om voor iedere klant het verschil te maken. Dat zit 'm niet alleen in premium producten en uitstekende faciliteiten, maar vooral in houding en gedrag van management en medewerkers. Hoe kunnen de hoge verwachtingen van BMW en MINI klanten worden overtroffen, om van tevreden klanten fans te maken....

Willem Willemse - Manager Customer Experience BMW Group Nederland en Kees Kerkvliet - Managing Director van TOTE-M nemen je mee in de wijze waarop BMW Group Nederland haar dealers ondersteunt en inspireert in het nog verder optimaliseren van de klantbeleving.

Over de spreker:

Willem Willemse - Manager Customer Experience BMW Group Nederland. Sinds 2003 in verschillende functies werkzaam bij BMW Group Nederland. Een klantenman in hart en nieren met een passie voor automotive. Hij was o.a. verantwoordelijk voor de implementatie van de Future Retail strategie, waarmee BMW zich voorbereidt op de toekomstige veranderingen in mobiliteit. Daarnaast staat Willem aan de basis van vele innovaties op het gebied van het optimaliseren van de klantbeleving.

Kees Kerkvliet - Managing Director TOTE-M. Kees richt zich met TOTE-M dagelijks op het optimaliseren van klantinteracties en klantbeleving. Gedreven door de missie van het creŽren, faciliteren en borgen van Waardevolle Ontmoetingen, gaat hij iedere dag weer met passie aan de slag om zijn klanten op Persoonlijke, Memorabele en Duurzame manier van dienst te zijn. Kees is verbonden aan Beeckestijn Business School, o.a. als kerndocent van de postdoctorale opleiding Customer Experience & Multichannel Management.

Klik hier voor het LinkedIn profiel van Willem Willemse
Klik hier voor het LinkedIn profiel van Kees Kerkvliet