Service Design ontraadseld: ons recept voor de ultieme klantervaring
Quérine van Casteren en Anna Offermans 
Dag: dinsdag 18 juni
Locatie: Kalvermelk 2a
Tijd: 10:30 - 11:10
Door: Quérine van Casteren en Anna Offermans

Service design hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Aan de hand van een helder overzicht met drie ingrediënten en vijf duidelijke stappen leggen we uit wat Service Design is, hoe het werkt en hoe het toe te passen is voor uiteenlopende vraagstukken. We gaan in op de basics en besteden vooral veel aandacht aan de toepassing van Service Design in de praktijk. We nemen je mee in ons werk, van IKEA tot Tate Modern en van huisvesting tot online rechtsbijstand en geven inzicht hoe Service Design voor jou kan werken.

Over de spreker:

Voor Quérine van Casteren, afgestudeerd industrieel ontwerper aan de TU Delft (master Design for Interaction), is de eindgebruiker de spil in elk ontwerpproject. Quérine is UX designer bij strategisch ontwerpbureau Fabrique. Ze brengt de wensen van eindgebruiker en opdrachtgever en de ambitie om verandering te ontwerpen bij elkaar. Ze werkt aan projecten voor een breed scala aan opdrachtgevers zoals culturele instellingen, retailers en financiële organisaties in Nederland en daarbuiten. 

Functie:
 UX designer

Klik hier voor haar LinkedIn profiel

Anna is Lead UX designer bij Fabrique. Ze is opgeleid in Delft als industrieel ontwerper en heeft een voorliefde voor UX-vraagstukken met een ruime gebruikscontext en over meerdere touch points, software-hardware-combinaties en projecten die niet te realiseren zijn zonder design research. Zij werkte onder andere aan projecten voor het Rijksmuseum, Schiphol, Viktor & Rolf en het GVB.

Functie: Lead UX designer

Klik hier voor haar LinkedIn profiel