MARVEL NIEUWS ORGANISATOREN EXPOSANTEN LEAD SCANNERS
This website in English  Deze website in het Nederlands   

MARVEL LEADSCANNERS

Met een Marvel Leadscanner kunt u op een snelle en praktische de gegevens van uw standbezoekers verzamelen. De barcode van de badge bevat een schat aan persoonlijke informatie. Naast basisgegevens als bedrijfsnaam, contactpersoon en adresgegevens, bevat deze barcode vaak ook gegevens over bijvoorbeeld bevoegdheden, interessegebieden en de bedrijfsgrootte. In feite geeft de barcode een compleet profiel van de bezoeker en de organisatie die hij of zij vertegenwoordigt.

De Leadscanners zijn uit te breiden met custom actiecodes en de namen van uw standmedewerkers.WIRELESS LEAD TABLET

Met de Wireless Lead Tablet kunt u de gegevens van uw bezoeker direct zien en naar wens actiecodes en eigen aantekeningen toevoegen.

Al tijdens de beurs aan de slag met uw follow-up!
Dan kan want uw leads staan direct in het on-line portaal.


U heeft geen internet verbinding nodig, wij zorgen ervoor dat de leads direct doorgestuurd worden via ons eigen beveiligde wifi netwerk.

LEADSCANNER APP

Met de LeadScanner app kunt u met uw eigen Apple of Android device uw bezoekers scannen. U scant de QR code op de badge en kunt daarna direct alle gegevens van de bezoeker bekijken,  actiecodes toevoegen en eigen aantekeningen erbij typen.

Om de opvolging van uw leads te structuren kunt u actiecodes en de namen van de standbemanning vooraf custom programmeren.

De gegevens zijn direct beschikbaar in het on-line portaal indien u een actieve wifi connectie heeft. U kunt ook gerust gebruik maken van uw 3G/4G verbinding want het dataverbruik van de App is laag.

DATABADGE READER

Met de Marvel Databadge Reader kunt u de gegevens op een badge direct lezen, opslaan en printen. Zo beschikt u ter plekke in een handomdraai over complete gegevens van uw bezoekers, geprint op een overzichtelijk contactformulier.

Nadat u de badge reader weer bij ons ingeleverd heeft kunt u direct aan de slag met uw follow-up activiteiten.

Wilt u al tijdens de beurs direct de follow-up verzorgen? Bestelt u dan  een 'Databadge Reader-gebonden' USB Exhibitor Stick erbij.

© Marvel, the Databadge Company B.V. - Disclaimer - Privacy statement - Gedragscode