TEST!

The Organising Principles in a Liquid Organisation VIDEO versie
Dag: donderdag 19 april
Locatie: Jutekelder, Contact Center 2020; Are You Prepared?
Tijd: 13:15 - 14:00
Door: Farid Tabarki

We leven in een tijd van continue verandering. De vraag van klanten wordt minder voorspelbaar, markten worden complexer, technologische ontwikkelingen bieden zowel uitdagingen als kansen, en ontwikkelingen in zowel de samenleving als in de politiek gebeuren in een snel veranderende omgeving. Dit laat onzekerheid op ons achter. Hoewel we graag tien stappen vooruit willen gaan, hebben we geen helder beeld van wat onze eerste stap gaat zijn.

We twijfelen aan het 'normale' zakendoen. Up-to-date blijven of zelfs voorlopen op de mechanismen die permanente verandering teweegbrengen, is niet eenvoudig in een omgeving met dagelijkse deadlines en verantwoordelijkheden. Wij begrijpen dit. Veel organisaties hebben hulp nodig om tijd, expertise en middelen te verzamelen om deze complexe tijden te analyseren en nieuwe kansen te identificeren. Toch is dit streven van cruciaal belang om de toekomst van uw organisatie te waarborgen.

Farid Tabarki is van mening dat elke organisatie zich moet kunnen aanpassen. Elke organisatie kan gedijen in een omgeving van permanente verandering. Om organisaties langs een transformatief pad te leiden, gebruiken we de Transformation Playground. Het helpt professionals de belangrijkste principes van zakendoen te begrijpen in een tijd van permanente verandering. De Transformation Playground stelt uw organisatie in staat om trends op een diepgaande manier te scannen en analyseren. Zodra je de mechanismen van de Transformation Playground begrijpt, zul je de behoeften van je klant beter begrijpen, de concurrentie voorblijven en profiteren van belangrijke ontwikkelingen in plaats van er last van te hebben.

Een perfecte brug naar alle veranderingen die bedrijven in hun contactcenters moeten doorvoeren om de beste concurrentievoordelen en groeiende activiteiten te bereiken.

Over de spreker:

Farid Tabarki is de founding director van Studio Zeitgeist en veelgevraagd spreker, dagvoorzitter en gespreksleider. Hij doet sinds 2000 onderzoek naar de (Europese) tijdgeest. Onderwerpen waar hij met zijn studio onderzoek naar doet en vele lezingen over geeft zijn onder meer: radicale decentralisatie, radicale transparantie, de vloeibare samenleving en de manier waarop deze ontwikkelingen de samenleving, organisaties en individuen beïnvloeden. De opgedane inzichten worden door de studio verwerkt tot concrete adviezen en projecten waar veel (international opererende) organisaties hun voordeel mee doen. Recentelijk heeft Studio Zeitgeist de whitepaper 'The Transformation Playground, Reinventing Business Principles' gepubliceerd. Hierin worden de belangrijkste organiserende principes van de 21ste eeuw, waarmee organisaties rekening dienen te houden beschreven.

Farid heeft een wekelijkse column in het Financieele Dagblad. In 2016 is zijn zeer goed ontvangen boek 'Het einde van het midden' - Wat een maatschappij van extremen betekent voor mens, bedrijf en politiek' uitgekomen. In 2012 is hij uitgeroepen tot Trendwatcher of the Year 2012-2013. Hij presenteerde de tv-programma's MTV Coolpolitics en Durf te denken: Van Socrates tot Sartre. Volgens de Volkskrant is Farid een van de tweehonderd meest invloedrijke Nederlanders en hij is bovendien één van de jongste op de lijst. Hij is lid van de Raad van Toezicht van het Prins Bernhard Cultuurfonds en lid van het curatorium van De Baak. Ook was hij lid van Platform Onderwijs2032 dat op verzoek van het kabinet een advies over de toekomst van het funderend onderwijs heeft uitgebracht. Farid is ten slotte van plan alle landen in de wereld te bezoeken. Hij heeft er inmiddels 149 bezocht, dus met nog 49 te gaan is hij al op meer dan drie kwart.

Functie: Auteur 'Het einde van het midden', Keynote spreker, Columnist Financieele Dagblad, Founding Director Studio Zeitgeist & Wereldreiziger

Klik hier voor zijn LinkedIn profielWebsite: http://www.studiozeitgeist.eu