TEST!

Multichannel Commerce: How to boost sales with marketplaces
Dag: woensdag 18 april
Locatie: De Garage
Tijd: 14:30 - 15:15
Door: Nils Kijkuit

In deze presentatie worden de trends in ecommerce besproken die het huidige succes van online marktplaatsen verder stimuleren. Met duidelijke voorbeelden wordt duidelijk gemaakt hoe een goed gebalanceerde commerce channel-mix jouw sales een boost geeft.

De kans dat een online marktplaats in de nabije toekomst onderdeel uitmaakt van jouw commerce channel-mix is groot. Ga je net als alle anderen mee met verkopen op online platformen zoals Bol.com of Amazon, of besluit je om het heft in eigen hand te nemen en je eigen webshop uit te bouwen tot online marktplaats? Of doe je zelfs beiden? Doe je het zelf of laat je ook 'third-party' kopers toe? Waar moet je eigenlijk beginnen? Nils geeft met zijn presentatie antwoord op deze vragen en helpt je verder in het ontwikkelen van een eigen marktplaatsstrategie!

Voor wie: B2C & B2B 

Over de spreker:

Nils Kijkuit is Head of Commerce Products binnen Salmon Nederland. Salmon is, met 30 ex-Amazoners in dienst, thought leader als het gaat om online marktplaatsen. Nils is verantwoordelijk voor de strategieontwikkeling rondom commerce platforms en de relaties met technologie leveranciers. 

Voordat hij bij Salmon kwam werken, was hij actief als ecommerce ondernemer en hield hij zich voor diverse organisaties bezig met email marketing automation. In een ver verleden stond hij als werknemer bij organisaties als Planet Internet en @Home zelfs aan de wieg van de inrichting van het Nederlandse internetlandschap.

Salmon maakt samen met bedrijven als Possible Commerce en Marketplace Ignition deel uit van het Wunderman Commerce netwerk. 

Klik hier voor zijn LinkedIn profiel