TEST!

E-mail marketing: De Personal Touch van Haarshop.nl
Dag: donderdag 19 april
Locatie: Magazijn
Tijd: 10:45 - 11:30
Door: Tim Bout en Rob Kraayenbrink

Tijdens deze presentatie word je geïnspireerd met succesvolle, relevante en persoonlijke e-mailcampagnes die Haarshop.nl inzet richting hun klanten en potentiële klanten. De concurrentie op het gebied van haar- en verzorgingsproducten is groot, maar Haarshop.nl groeit al jaren en weet zich al jaren te onderscheiden in de markt. E-mailmarketing is daarbij een belangrijk kanaal voor Haarshop.nl. Graag geven we een inkijk in hoe Haarshop.nl dit kanaal inzet en wat het hen brengt. Een praktische sessie met tips en tricks waarmee iedere (e-mail) marketeer direct na afloop aan de slag kan.

Over de spreker:

Tim Bout is verantwoordelijk voor het aansluiten van nieuwe klanten bij Spotler. In die rol enthousiasmeert, adviseert en inspireert hij hen om succesvol e-mailmarketing te bedrijven met de e-mailmarketingoplossing MailPlus. Tim spreekt dagelijks met organisaties die gebruik maken van Magento, Lightspeed en andere e-commerce platformen en spart met hen over hoe zij van de voordelen van de integratie tussen deze platformen en MailPlus kunnen genieten. Hij vertaalt hun wensen en behoeften naar een concrete onboarding waardoor zij succesvol kunnen starten.

Klik hier voor zijn LinkedIn profiel

Elke nieuwsbrief die Haarshop.nl verstuurt komt van Rob zijn hand. Hij laat huisstijl, gebruiksvriendelijkheid en commerciële designs vloeiend in elkaar overlopen en stuurt bij op basis van data. Naast het maken van nieuwsbrieven, bepaalt Rob ook de e-mailplanning. Dit doet hij niet alleen op basis van zijn creativiteit, maar ook op basis van effectief bewezen formats. Bovendien volgt hij nauwlettend de innovaties op het gebied van e-mailmarketing. Zo weet Rob met de juiste middelen, de juiste boodschap over te brengen aan de juiste klanten. En dát op het juiste moment!

 Klik hier voor zijn LinkedIn profiel