TEST!

Gamificationlessen van Transcom: Sturen op prestaties en plezier.
Dag: woensdag 18 april
Locatie: Kalvermelk 2c
Tijd: 13:15 - 14:00
Door: Jordi Tameling, Transcom en Marcel Mens, AtHand

De wereld van klantcontact is volop in beweging. Terwijl de arbeidsmarkt krapper wordt, vragen we steeds meer van onze mensen. Voor Transcom vormt deze toenemende complexiteit een mooie kans om haar toegevoegde waarde naar klanten steeds opnieuw te bewijzen. Deze veranderingen vragen echter om nieuwe manieren van opleiden en coachen. In deze sessie legt Jordi Tameling uit hoe Transcom gamification inzet om medewerkers effectiever in te werken, beter te laten presteren en langer aan zich te binden. Marcel Mens, oprichter van AtHand, ligt de kansen en valkuilen van gamification toe, laat zien hoe je gamification schaalbaar maakt en steeds weer de balans bewaakt tussen structurele inzetbaarheid, een maximaal effect, variatie en spelplezier. 

Over de spreker:

Als Business Analyst levert Jordi data gedreven inzichten om de dagelijkse operatie te versterken, daarnaast houdt hij zich vanuit zijn rol als Game Manager bezig met het opzetten en uitrollen van gamification trajecten binnen Transcom. De door hem ge├»ntroduceerde gamification methodiek wordt inmiddels ook bij Transcom vestigingen in het buitenland succesvol ingezet. 

Functie: Business Analyst & Game Manager 

Marcel Mens is oprichter van AtHand. Met zijn team ontwikkelde hij een unieke methodiek om, middels spel, de resultaten van leren en presteren op de werkvloer, fors te verhogen. AtHand's ACE! methodiek en platform worden ingezet door oa Transcom, PwC, Vodafone Ziggo, Achmea en Univ├ę. Marcel geeft regelmatig workshops en presentaties over de kansen en valkuilen van gamification.

Functie: Strategy Director 

Klik hier voor zijn LinkedIn profiel