TEST!

Conversie optimalisatie met MetaDimensions bij de Persgroep
Dag: donderdag 19 april
Locatie: Douchelokaal
Tijd: 13:15 - 14:00
Door: Francisco Del Rosario en Joshua Kreuger

Conversieoptimalisatie wordt steeds belangrijker bij Nederlands grootste uitgever. Miljoenen bezoekers van de sites van De Persgroep worden dagelijks betrokken bij meerdere tests. Testen verhogen het rendement voor de Persgroep. Binnen de persgroep worden dan ook steeds meer testen uitgevoerd. Hoe worden de juiste prioriteiten bepaald, Hoe worden de best ideeën verzameld en hoe wordt iedereen betrokken bij het verbeteren van het online rendement. De persgroep is steeds professioneler aan de slag met testen. Er is een duidelijke verschuiving van intuïtieve beslissingen naar een gestructureerd testproces. Hoe pakt De Persgroep dit aan en welke rol speelt MetaDimensions daarbij.

Over de spreker:

Joshua Kreuger: is Consultant Conversie Optimalisatie bij OrangeValley. Hij adviseert meerdere opdrachtgevers over het slimmer opzetten van testprogramma's met gebruikmaking van tools zoals MetaDimensions, VWO, Optimizely en Google Optimize;

Klik hier voor zijn LinkedIn profiel

Francisco del Rosario is lead CRO specialist bij de Persgroep en vanuit zijn rol verantwoordelijk voor de online verkoopkanalen van AD, Volkskrant, Trouw en in totaal 13 krantentitels.  

Klik hier voor zijn LinkedIn profiel